top of page

Bell's Life Enhancem Group

Public·57 members

Katedralja E Parisit Pdf Download


Katedralja e Parisit PDF Download
Katedralja e Parisit (The Hunchback of Notre-Dame) është një roman i shkruar nga Viktor Hygo, një shkrimtar francez i shekullit të 19-të. Ky roman tregon historinë e një kambanari të deformuar, Quasimodo, i cili jeton në katedralen e Notre-Dame në Paris dhe dashuron një zanafillë të bukur, Esmeralda. Në këtë roman, Hygo përshkruan jetën dhe fatin e personazheve të ndryshëm që lidhen me katedralen, si dhe arkitekturën dhe historinë e saj.


Download: https://t.co/9j6gIlJtpo


Nëse ju intereson të lexoni këtë roman klasik, ju mund ta shkarkoni në formatin PDF nga Libraria Ime. Libraria Ime është një platformë online që ofron libra elektronikë në gjuhën shqipe. Ju mund të gjeni libra të ndryshëm nga autorë të famshëm, si dhe libra të rinj dhe origjinalë. Ju mund të lexoni librat në pajisjet tuaja elektronike, si kompjuter, tablet ose telefon.


Për të shkarkuar Katedralja e Parisit PDF, ju duhet të ndiqni këto hapa:  • Vizitoni faqen e Libraria Ime dhe kërkoni për Katedralja e Parisit.  • Zgjidhni librin nga rezultatet dhe klikoni mbi titullin.  • Në faqen e librit, klikoni butonin "Shkarko PDF" dhe pritni derisa të hapet skedari.  • Ruani skedarin në pajisjen tuaj ose hapeni me një program lexues PDF.  • Tani ju mund të lexoni Katedralja e Parisit në gjuhën shqipe.
Shpresojmë që ju të shijoni leximin e këtij romani fantastik. Nëse ju pëlqen Libraria Ime, ju lutemi na ndihmoni duke na dhënë një vlerësim pozitiv ose duke na rekomanduar tek miqtë tuaj. Ju faleminderit për vizitën tuaj!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page